Spesialproduksjon

Hei, TØFT AS har spesialisert seg på spesialproduksjon etter kundens ønsker og spesifikasjoner av sekker og bagger for de fleste idretter. Business PC produkter, business vesker, business sekker, kofferter, flight kasser og generelt alt av reiseeffekter.

Vi er også spesialister på vanntette sekker, pakksekker og alt av sport og fritid pakkeutstyr.

Ta kontakt for å produsere deres egen sekk eller bag som firmagave, egen merkevare eller som en fin jubileumsgave.

TØFT AS er med helt fra idé med god rådgivning til ferdig produkt.
Vi produserer produkter av alle type tenkelige materialer som soft, vanntett eller harde plast materialer eller aluminium.
Produkter kan også leveres med utskåret skumgummi for frakt og beskyttelse av skjøre produkter.
For å nevne noen flere produkter så er det Skolesekk, treningsbag, gymsekk, handlenett, trillebag, cabin koffert, resisekoffert, pakkeutstyr for motorsykkel, ATV, vanntette bagger og sekker, ryggsekksekker, organiseringsbag eller sekk til spesielle behov innen sport eller næringsliv. Skreddersydd og designet etter hva som skal fraktes i sekken eller baggen.

Kvalitet
Ikke vær redd for kvalitet da vi produserer etter kundens ønsker med hensyn til materialer og vår egen erfaring for gode og solide løsninger.
Vi kan velge materialer som glidelåser gjøre løsninger, bruke materialer og komponenter/løsninger som de store kjente merkevarer innen denne bransje.
Og derfor står ikke våre produkter tilbake for noen andre når det gjelder kvalitet og design.

Ikke tenk på om vi kan, bare ta kontakt for en start på deres ide som vi løser sammen og produserer til et ferdig produkt.

Det er bare å ta kontakt med:

Frank Arild Hagen
Mob: 990 24 370
E-post: frank@toftas.no