Hvorfor profilere seg?

Markedsføring av deres firmalogo, merkevare eller produkt vil gi større synlighet i et konkurranse utsatt marked. Velutviklede markedsførings- og markedsføringsstrategier sikrer langsiktig suksess, bringer inn flere kunder og sikrer lønnsomhet for bedrifter.

 

TCB365- Taking care of business. Get visible 365 days er fortsatt vårt motto selv om vi har byttet navn til TØFT AS.

Når dere har tenkt å ta vare på deres business og koster på dere profilartikler så har dere tenkt TCB365. Fordi da vil det alltid et eller annet sted der ute være artikler/produkter forhåpentligvis av god kvalitet med deres logo som dere kan være stolte av å se folk bruke. Produkter som bæres av kjente og ukjente med deres logo er alltid godt å se. Og være synlig når dere selv ikke er tilstede eller har skrudd på lyset, som f.eks. en stengt arbeidsdag. Dere vil være synlig til enhver tid som er utenfor deres egen fysiske rekkevidde.

Logoer som blir mye eksponert blir lagt merke til og nysgjerrigheten rundt logoen stiger i takt med hvor ofte man ser igjen en logo.
Det som gjelder i det store markedet er å skape stor/høy gjenkjennelsesfaktor for sin egen logo og den kan sjeldent vises for ofte.
Flere bedrifter ser nå etter kvalitetsprodukter som de kan gi de nærmeste forretningsforbindelser.
Noe som har en høyere kvalitet som voksne setter pris på og få. Velg produkter med firmalogo som blir bukt og som ikke blir negativt omtalt. 
Produkter som ikke gir positiv effekt er vel de mest bortkastede pengene som blir brukt.
Profilartikler skal jo gagne bedriften positivt.

Tenk på hvordan dere kan bli synlige, så flest mulig ser dere og får vite om at dere er med i markedet.

Dere bør være synlige så dere blir først lagt merke til i deres bransje.

Vi er flinke til å gi rådgiving og samarbeider altid tett med våre kunder for høyest tifrdshet og fornøyelse for kundens kjøp av profilartikler med logo. 

TØFT AS er stolt  leverandør av profilartikler og det vi tenker nøye gjennom er hvordan vi merker produktene, som trykk med transfer, dirkete silketrykk, brodering, vevet merke, gummimerke, metall merke, gravering, preg etc... For å få det beste resultat som mulig er det god tid som gjelder.

TØFT AS er også kreative på løsninger som har vist seg mange ganger med fornøyde kunder.

 

Ta kontakt for en kreativ rådgivning og godt proffesjonelt samarbeid. 

Hilsen TØFT AS

Frank Arild Hagen
Mob: 990 24 370
TLF: 222 77 000
E-post: frank@toftas.no